Column Patty Brard

16.04.2014 - Hoewel de officiële doodsoorzaak van de onlangs overleden dochter van sir Bob Geldof en Paula Yates nog niet is vastgesteld, werd er onmiddellijk gesuggereerd dat haar dood drugsgerelateerd zou zijn, net als de voortijdige dood van haar moeder Paula. Maar Peaches had nog meer met haar gemeen.

Lees verder
Beyoncé zwanger van tweede

18.04.2014 - Het lijkt erop dat Beyoncé en haar man Jay-Z binnenkort een tweede babykamer kunnen gaan inrichten. Een bron verklapt dat Beyoncé voor de tweede keer in verwachting is.

Lees verder
Andy in de halve finale!

18.04.2014 - Andy van der Meijde staat zaterdagavond in de halve finale van Sterren springen. Shownieuws maakte vrijdagmiddag bekend dat de voormalig profvoetballer meer kijkersstemmen kreeg dan zangeres Nathalie Nakoma. De notaris stelde vast dat Andy met een ruime meerderheid van de stemmen door is.

Lees verder
Ex moet Rob Kamphues met rust laten

18.04.2014 - Mona-Liza Machado moet zich laten behandelen en mag geen contact meer opnemen met haar ex-man, presentator Rob Kamphues.

Lees verder
Bram Moszkowicz breekt voet

18.04.2014 - De komende tijd zal Bram Moszkowicz wat minder snel uit de voeten kunnen komen. Afgelopen donderdagavond gleed hij namelijk uit en bezeerde zich. In het ziekenhuis bleek dat zijn voet gebroken was.

Lees verder
Adam zkt. Eva naar Duitsland

18.04.2014 - Adam zkt. Eva, de 'naakte' datingshow van RTL5, is verkocht aan Duitsland. De Duitse RTL wil Adam sucht Eva - gestrandet im Paradies tussen september 2014 en mei 2015 gaan uitzenden.

Lees verder
Britt Dekker traint nog hard voor sprong

18.04.2014 - Britt Dekker is blij met haar wildcard waarmee ze zaterdag in de halve finale van Sterren springen staat. ''Ik had mijn tas al uitgepakt en dacht 'klaar ermee'. Toen kreeg ik een wildcard! Ik heb nog wel even getwijfeld of ik het zou doen of niet, want ik loop nu wel een week achter met trainen.''

Lees verder
Vrouwen willen seks met Nick Schilder

18.04.2014 - Nick Schilder is populair onder de Nederlandse vrouwen. Een meerderheid van de bezoekers op de Kamasutrabeurs kiest ervoor het bed te delen met de sympathieke zanger uit Volendam. Ook plaatsgenoot en goede vriend Jan Smit kan zich verheugen op een grote schare vrouwelijke aanbidders, hij werd tweede. Op de beurs werd gevraagd: 'Stel dat je moet kiezen? Wie wordt het....Arie Boomsma, Jan Smit of Nick Schilder? Boomsma was het minst populair onder de bezoeksters van de erotische beurs.

Lees verder
Taylor Swift een twijgje

18.04.2014 - Taylor Swift moet oppassen met haar gewicht. Ze wordt veel te dun, waarschuwen voedingsdeskundigen bij RadarOnline.

Lees verder
Connie Breukhoven heft beslag op villa op

18.04.2014 - Connie Breukhoven heeft het beslag op de villa van haar ex Hans in Wassenaar opgeheven, weet Bekendeburen.nl.

Lees verder
Prinses Annette viert 42e verjaardag

18.04.2014 - Prinses Annette viert vrijdag haar verjaardag. De echtgenote van prins Bernhard werd als Annette Sekrève op 18 april 1972 geboren in Den Haag.

Lees verder
Dochter voor Marly van der Velden

18.04.2014 - Marly van der Velden is in verwachting van een dochter. Het wordt 'voor 95% zeker' een meisje, schrijft haar vriend Mike Meijer op Twitter.

Lees verder
Column Marc van der Linden

18.04.2014 - Momenteel zijn 44 landen een monarchie. Sommige daarvan delen hun staatshoofd met andere landen, zoals koningin Elizabeth die koningin van het Verenigd Koninkrijk en 15 andere landen is. Willem-Alexander is koning van Nederland en nog drie andere landjes: Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Als we het over monarchieën hebben dan denken we meestal alleen aan de koninkrijken in Europa. Maar buiten ons werelddeel zijn er natuurlijk nog vele landen met een erfelijk staatshoofd.

Lees verder
Uitvaart Peaches Geldof op paasmaandag

18.04.2014 - De uitvaart van Peaches Geldof vindt plaats op paasmaandag. Dat gebeurt in dezelfde kerk waar de uitvaartdienst van haar moeder Paula Yates werd gehouden, meldt Daily Star.

Lees verder
Chelsea Clinton dolblij met zwangerschap

18.04.2014 - Chelsea Clinton (34) is dolblij met haar zwangerschap. "Marc en ik zijn door het dolle heen nu we ons eerste kindje in de herfst verwachten!", zo liet zij donderdag weten via Twitter. "Bedankt voor al jullie lieve woorden."

Lees verder
Eva Jinek raakt talkshow kwijt

18.04.2014 - Eva Jinek raakt haar talkshow op de zondagmiddag op Nederland 2 na de zomer kwijt. De NPO heeft besloten dat op dat tijdstip 'kunstprogrammering komt.

Lees verder
Christina trots op haar zwangere buikje

17.04.2014 - Iedereen mag het buikje van Christina Aguilera zien. Op Twitter heeft de zangeres een foto geplaatst waarop haar verloofde Matthew zijn hand op haar zwangere buik legt.

Lees verder
Touriya: Aantijgingen Sylvie totale onzin

17.04.2014 - Voor Touriya Haoud was het een pure shock toen ze de aantijgingen van voormalig hartsvriendin Sylvie Meis in de media las. In RTL-Boulevard reageert de actrice: "Ik ben er altijd voor Sylvie door dik en dun geweest en dan lees je zoiets in de krant."

Lees verder
Nicolette Kluijver zet appartement te koop

17.04.2014 - Nicolette Kluijver heeft haar eigen appartement in Amsterdam te koop gezet. De presentatrice kocht het appartement aan de Haarlemmerweg toen ze nog vrijgezel was. Inmiddels is ze getrouwd en moeder van een dochtertje.

Lees verder
Hartaanval juryvoorzitter Sterren Springen

17.04.2014 - Frans van de Konijnenburg, juryvoorzitter van het SBS6-programma Sterren springen, heeft donderdagochtend een hartaanval gehad. De oud-coach van het Olympisch schoonspringteam is direct naar het ziekenhuis gebracht, waar hij gedotterd is.

Lees verder
John van den Heuvel wint rechtszaak

17.04.2014 - RTL4 mag de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ontvoerd zondagavond gewoon uitzenden. RTL won donderdag een kort geding bij de rechtbank in Lelystad, waarin de grootouders van een 7-jarige jongen een uitzendverbod eisten. Het Surinaamse echtpaar vond de uitzending niet in het belang van hun kleinzoon.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 500 |

Deze week in Weekend

 
Abonnement afsluiten
Weekend online banner

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button

Volg Weekend op Twitter!

In de stijl van.....