Column Patty Brard

23.04.2014 - Nog een paar dagen te gaan en dan is de eerste Koningsdag een feit. Wij, inwoners van Amstelveen, hebben er lang op moeten wachten. De beloofde viering van 2013 ging vanwege de troonswisseling aan onze neus voorbij, want dat feest ging natuurlijk geheel naar Amsterdam. Maar nu is het dan echt feest in mijn Amstelveen en natuurlijk is opgespaarde vreugde dubbele vreugde!

Lees verder
Jodie Foster getrouwd

23.04.2014 - Jodie Foster is afgelopen weekend in het geheim getrouwd met haar vriendin Alexandra Hedison. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd aan E! Online.

Lees verder
Lucia Rijker in het ziekenhuis

23.04.2014 - Sterren Springen-deelneemster Lucia Rijker is in het ziekenhuis beland na een ernstige val bij een training voor het programma. Bij de boksster brak door de klap een stuk van haar tand af en ze had veel last van haar nek.

Nog niet duidelijk of ze tijdens de finale zal springen
De Roy wil rechtszaak tegen Beatrix beginnen

23.04.2014 - Edwin de Roy van Zuydewijn, de ex-partner van prinses Margarita, wil prinses Beatrix voor de rechter slepen. Dat heeft hij woensdag gezegd in het interviewprogramma Eén Op Eén. Beatrix zou hebben geweten dat het Koninklijk Huis onderzoek heeft laten doen naar De Roy van Zuydewijn.

Lees verder
Zwager prins Charles overlijdt na val

23.04.2014 - De zwager van de Britse prins Charles en de broer van zijn vrouw Camilla, Mark Shand, is woensdag overleden aan de gevolgen van verwondingen aan zijn hoofd door een val. Dat meldden Britse media op basis van een verklaring van Clarence House, de residentie van Charles en Camilla.

Lees verder
Na Roy straks ook Rian Donders BN’er

23.04.2014 - Roy Donders is klaar voor een nieuw seizoen Stylist van het Zuiden. En niet alleen hij, maar ook zijn zus Rian heeft inmiddels de smaak te pakken. "Ik wilde in de voetsporen van Roy treden met mijn kinderkleding. En dat is wel gelukt", zegt ze.

Lees verder

23.04.2014 - Wat zeggen de sterren de week

Lees verder
Touriya kan Sylvie kapot maken

23.04.2014 - Voor de tweede keer beweert Sylvie Meis bedrogen te zijn door een voormalige hartsvriendin. Waar ze begin vorig jaar voor altijd brak met Sabia, die er vervolgens vandoor ging met haar man Rafael, zo bleek ze enkele maanden later een knallende ruzie met Touriya Haoud te hebben gehad. De twee voormalige hartsvriendinnen staan nu lijnrecht tegenover elkaar. En daarmee neemt Sylvie grote risico’s...

Lees verder
Ook ouders naar rechter om pestprogramma

23.04.2014 - Ook de ouders van de leerlingen die voorkomen in het gewraakte RTL 5-pestprogramma op het Einstein Lyceum in de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet stappen naar de rechter. Dat doen zij in dezelfde zaak die eerder al de schoolleiding tegen RTL 5 aanspande. De zaak komt maandag 12 mei voor de rechter in Lelystad. De rechtbank is gevraagd de zaak achter gesloten deuren te behandelen.

Lees verder
Zes tips over inbraak Buch

23.04.2014 - De politie in Amsterdam heeft zes tips binnengekregen over de gewapende overval op de woning van Menno Buch. Deze tips kwamen nadat het programma Opsporing Verzocht dinsdagavond aandacht aan de zaak had besteed.

Lees verder
Krijgt Amanda torenhoge alimentatie?

23.04.2014 - De scheiding van Amanda wordt almaar pijnijker voor Martijn Krabbé. Moet de RTL-ster al toezien hoe ze verliefd is op een ander, ze heeft ook nog eens recht op een torenhoge alimentatie.

Lees verder
Column Patty Brard

23.04.2014 - Nog een paar dagen te gaan en dan is de eerste Koningsdag een feit. Wij, inwoners van Amstelveen, hebben er lang op moeten wachten. De beloofde viering van 2013 ging vanwege de troonswisseling aan onze neus voorbij, want dat feest ging natuurlijk geheel naar Amsterdam. Maar nu is het dan echt feest in mijn Amstelveen en natuurlijk is opgespaarde vreugde dubbele vreugde!

Lees verder
Máxima bij taaltraject schoonmaaksector

23.04.2014 - Koningin Máxima was woensdagochtend in Rotterdam. Ze was daar aanwezig bij de toekenning van het duizendste taaltraject aan medewerkers van Hago Zorg die werken in het Erasmus MC in Rotterdam.

Lees verder
Bryan Adams naar Nederland

23.04.2014 - Bryan Adams komt naar Nederland. De Canadese zanger geeft op donderdag 31 juli een concert in De Doelen in Rotterdam, maakt Mojo Concerts bekend.

Lees verder
Peter Blok zet huis te koop na scheiding

23.04.2014 - Nu Peter Blok en Tjitske Reidinga een setje zijn is er geen weg meer terug. Peter en zijn ex-vrouw Maria Goos hebben hun woning te koop gezet. Het gaat om een rijtjeshuis in de Amsterdamse Watergraafsmeer met een forse vraagprijs: €745.000.

Lees verder
Jochem Myjer is ziek

23.04.2014 - Jochem Myjer moet zijn fans in Apeldoorn helaas teleurstellen. De komiek is ziek en zegt daarom zijn shows van vandaag en donderdag af. Dat heeft hij laten weten via zijn Facebookpagina.

Lees verder
Prins George krijgt eigen skateboard

23.04.2014 - Prins William en zijn vrouw Kate hebben in het Australische Elizabeth weer een cadeautje voor hun zoon in ontvangst mogen nemen. De hertog en hertogin van Cambridge kregen een skateboard met de naam van George erop.

Lees verder
Het drama dat Wendy verzwijgt

23.04.2014 - Wendy van Dijk presenteerde ruim een jaar geleden haar eerste speelfilm, Ushi Must Marry. De film werd bepaald geen succes. En dat terwijl Wendy er zelf behoorlijk in investeerde.

Lees verder
Nú in de winkel

23.04.2014 - Overal verkrijgbaar

Lees verder
John Kraaijkamp verrast door plan halfzusje

23.04.2014 - John Kraaijkamp was verrast toen hij hoorde dat zijn halfzusje Sanne en haar moeder Mai Lun een voorstelling willen maken over zijn vader. Toch is hij niet tegen de plannen. "Ik begrijp ook wel dat Sanne dit wil doen. Zij voelt nog altijd een diepe verbondenheid met haar vader", vertelt hij.

Lees verder
Badr houdt nog altijd van Estelle

23.04.2014 - Badr Hari en Estelle Cruijff mogen dan officieel uit elkaar zijn, de kickbokser laat weten nog 'zielsveel' van Estelle te houden. Hij hoopt dan ook dat het ooit nog goed komt tussen hem en Estelle.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 504 |

Deze week in Weekend

 
Abonnement afsluiten
Weekend online banner

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button

Volg Weekend op Twitter!

In de stijl van.....